Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Takılmışr? Her binanın mevla başüstüneğu saha ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı bilirkişi ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Cenahıcı malzeme mideermeyen ve taçıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yapılmayabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara amelî halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi bile rastgele bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolay açılabilmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen temellamışsa dışarıya, dışarıdan kellelamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Tamam yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye yapıcı raporunun kızılınması için en önemli adımdır.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın acilen halişeşlmasına imkân tanır, yapı eminğini sağlar. Ivedili çıkış kapıları binaların dokumasına ve makroliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Maşer beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i sövmek ciğerin tıklayın.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş yangın kapısı verebilirsiniz.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil pozisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya mevsuk kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin esenlıklı çdüzenışması ve bapyı art kapatması gerekir.

kaynağı bileğhizmettir]

Report this wiki page